Negativ psykologi #1

by Tvivler

/
 • Record/Vinyl + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Negativ psykologi #1 via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 2 days
  edition of 300 

    $7 USD or more 

   

 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

    name your price

   

1.
02:17
2.
02:43
3.
02:50
4.
03:08

credits

released May 20, 2015

Indspillet, mixet og mastered af Jakob Reichert Nielsen i French Fingers, efterår 2014. Kirkeklokker på træfælder optaget af Maiken Vibe Bauer i Bavnehøj Kirke, forår 2013.
Layout af Alf Lenni Erlandsen
Musik og tekst af Tvivler
Tvivler: Thomas, Morten, Thomas, Morten

tags

license

Some rights reserved. Please refer to individual track pages for license info.

about

Tvivler Copenhagen, Denmark

contact / help

Contact Tvivler

Streaming and
Download help

Redeem code

Track Name: Almanak
Hun skylder dem ingenting. Selvgjort, velgjort. Jeg så det godt, du indvilligede selv. En almanak over løse ender. Absolut ingen grund til at se sig tilbage på rækken af fejl og fiasko. Hun løber lidt hurtigere i dag. Selvgjort, velgjort. De vil allesammen have et stykke kød. Vi bruger de samme ord, men de slår ikke længere til. Fremmede i egne tunger. Er mit svigt så anonymt? Et svigt så neutralt. Du kan myrde med de læber. Du kan myrde. Pink vand, lige ind i hjertet. Hvor hører du til? For jeg hører det hele her.
Track Name: Tænder
Nogen burde have sagt nej lidt tidligere i processen. Nu foregriber man en katastofe under opsejling. Et år som utålelig. Et liv som ulidelig. Kategoriser under ‘Prøv igen’. Er der mon noget du vil fortælle mig? Hun vil, hvad hun vil. Ingen forventninger til at nogen vil forstå. Peg fingre, nævn navne, hæng dem ud og kald dem ved deres rette ord. Vi vender og drejer os, men søvnen kommer altid lidt for let. Hvordan kan det være min skyld, at du ikke tror på en skid? Hun vil, hvad hun vil. Ingen forventninger til at nogen vil forstå. Peg fingre, nævn navne, hæng dem ud og kald dem ved deres rette ord. Hun sætter tænder i, men efterlader ingen spor.
Track Name: Træfælder
De fælder træerne og pløjer markerne grundigt. Træfælder, ombringer. Det var mere end du kunne rumme. Alternative slutninger efterlyses. Han er nøgen for dit blik og jeg har en splint i mit øje. Træfælder, ombringer, med løfter af guld. De drikker øl og brænder dæk af med hårde, bange munde. Det her sted er ved at blive tømt for gode folk. Som om vi skulle have noget at sige. Jeg savner dig så meget, at jeg ikke kan være i mig selv. Man ser til i stilhed og tænker sit. Træfælder, ombringer, med løfter af rust. Træfældere og ombringere med hjerter af guld.
Track Name: Tyndhudet
Du er ikke grim. Du vil bare ikke indrømme, at du ikke er så køn som du tror du skal være. Det har værdi, men de forstår det ikke. Tyndhudet, følsom, masser af selvhad. Det er magts foragt for svaghed. Velsignet være det nyttesløse og helliget være det uden funktion. Du taler med en stemme du ikke engang selv kan lide og har de forkerte følelser. Det er magts foragt for svaghed. Vi bestemmer selv, hvornår det ender og alle afkørsler er spærret. Men vi bestemmer selv. De arbejder ikke allesammen imod dig, men regn med at nogen gør. Han er ikke stor og stærk nok, han er bare slet ikke nok. Det er magts foragt for svaghed. Det er magts foragt for svaghed.