We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Negativ psykologi #1

by Tvivler

/
 • Record/Vinyl + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Negativ psykologi #1 via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 2 days
  edition of 300 

    €7.50 EUR or more 

   

 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
  Purchasable with gift card

    name your price

   

 • Record/Vinyl + Digital Album

  Ships from Philadelphia, PA, via Nefarious Industries.

  nefariousindustries.com/NP001

  Includes unlimited streaming of Negativ psykologi #1 via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 3 days
  2 remaining
  Purchasable with gift card

    $10 USD or more 

   

1.
Almanak 02:17
Hun skylder dem ingenting. Selvgjort, velgjort. Jeg så det godt, du indvilligede selv. En almanak over løse ender. Absolut ingen grund til at se sig tilbage på rækken af fejl og fiasko. Hun løber lidt hurtigere i dag. Selvgjort, velgjort. De vil allesammen have et stykke kød. Vi bruger de samme ord, men de slår ikke længere til. Fremmede i egne tunger. Er mit svigt så anonymt? Et svigt så neutralt. Du kan myrde med de læber. Du kan myrde. Pink vand, lige ind i hjertet. Hvor hører du til? For jeg hører det hele her.
2.
Tænder 02:43
Nogen burde have sagt nej lidt tidligere i processen. Nu foregriber man en katastofe under opsejling. Et år som utålelig. Et liv som ulidelig. Kategoriser under ‘Prøv igen’. Er der mon noget du vil fortælle mig? Hun vil, hvad hun vil. Ingen forventninger til at nogen vil forstå. Peg fingre, nævn navne, hæng dem ud og kald dem ved deres rette ord. Vi vender og drejer os, men søvnen kommer altid lidt for let. Hvordan kan det være min skyld, at du ikke tror på en skid? Hun vil, hvad hun vil. Ingen forventninger til at nogen vil forstå. Peg fingre, nævn navne, hæng dem ud og kald dem ved deres rette ord. Hun sætter tænder i, men efterlader ingen spor.
3.
Træfælder 02:50
De fælder træerne og pløjer markerne grundigt. Træfælder, ombringer. Det var mere end du kunne rumme. Alternative slutninger efterlyses. Han er nøgen for dit blik og jeg har en splint i mit øje. Træfælder, ombringer, med løfter af guld. De drikker øl og brænder dæk af med hårde, bange munde. Det her sted er ved at blive tømt for gode folk. Som om vi skulle have noget at sige. Jeg savner dig så meget, at jeg ikke kan være i mig selv. Man ser til i stilhed og tænker sit. Træfælder, ombringer, med løfter af rust. Træfældere og ombringere med hjerter af guld.
4.
Tyndhudet 03:08
Du er ikke grim. Du vil bare ikke indrømme, at du ikke er så køn som du tror du skal være. Det har værdi, men de forstår det ikke. Tyndhudet, følsom, masser af selvhad. Det er magts foragt for svaghed. Velsignet være det nyttesløse og helliget være det uden funktion. Du taler med en stemme du ikke engang selv kan lide og har de forkerte følelser. Det er magts foragt for svaghed. Vi bestemmer selv, hvornår det ender og alle afkørsler er spærret. Men vi bestemmer selv. De arbejder ikke allesammen imod dig, men regn med at nogen gør. Han er ikke stor og stærk nok, han er bare slet ikke nok. Det er magts foragt for svaghed. Det er magts foragt for svaghed.

credits

released May 20, 2015

Indspillet, mixet og mastered af Jakob Reichert Nielsen i French Fingers, efterår 2014. Kirkeklokker på træfælder optaget af Maiken Vibe Bauer i Bavnehøj Kirke, forår 2013.
Layout af Alf Lenni Erlandsen
Musik og tekst af Tvivler
Tvivler: Thomas, Morten, Thomas, Morten

license

Some rights reserved. Please refer to individual track pages for license info.

tags

about

Tvivler Copenhagen, Denmark

shows

contact / help

Contact Tvivler

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Tvivler, you may also like: